Slide

Om Mittnett
nettsider for bedrift

Mittnetts visjon er å levere flotte nettsider av høy kvalitet til bedrifter og organisasjoner, som bærer preg av skreddersøm, men til mye lavere utviklingskostnad og leveringstid.

Mange forarbeider.

For å kunne tilby våre kunder nettsider til en fornuftig pris, har vi investert betydelig tid og ressurser i å bygge en plattform som gjør dette mulig. Gjennom å kombinere en lav etablerings- og utviklingskostnad med en månedlig pris som ikke overstiger det man uansett må regne med å investere i rullerende vedlikeholds- og backuprutiner, kan vi levere nettsider med design og teknologi som tilsvarer produkter som vanligvis ville kostet 3-4 ganger så mye.

Stor prisforskjell og kortere leveringstid – nesten samme kvalitet.

Å utvikle en profesjonell og skreddersydd nettside for en bedrift kan ofte være en kostbar affære, og det tar også mye tid å gå gjennom hele prosessen fra idéfase, skisser, wireframes, feedback, redesign til koding og endelig publisering. Mens større selskaper ofte har ressurser og økonomisk gevinst av å investere i denne prosessen, kan det være et mindre fornuftig valg for mindre bedrifter og organisasjoner.

På den annen side finnes det såkalte «gjør-det-selv» løsninger som kan gi inntrykk av at hvem som helst kan lage en profesjonell bedriftsnettside. Disse løsningene tilbyr verktøy som brukerne betaler for å få tilgang til. Men virkeligheten er at webdesign og webutvikling er et komplekst fagfelt som krever ekspertise.

På samme måte som å ha verdens beste sag ikke gjør deg til en snekker, kan ikke tilgang til verdens beste webdesign programvare garantere at du vil kunne utvikle en profesjonell nettside for din bedrift. Å lage en effektiv og brukervennlig nettside krever en helhetlig forståelse av webdesign, inkludert fargebruk, typografi, layout og brukergrensesnitt. Ved å engasjere profesjonelle webdesignere, som har omfattende erfaring og kunnskap på området, kan du være trygg på at din bedrift vil få en nettside av høy kvalitet som gir et profesjonelt uttrykk.

Vår målgruppe.

Etter mange års erfaring med design og utvikling av skreddersydde nettsider, opplever vi stadig at det finnes en gruppe bedrifter og organisasjoner som faller mellom to stoler:

  • De har ikke de nødvendige resurser til å gå for en skreddersøm nettside,
  • og de har hverken tid, lyst eller kunnskap til å gjøre det selv!

Det er primært disse selskapen vi ønsker å hjelp med vår Mittnett-løsning.

Vi har laget en plattform med det velprøvde og verdens mest brukte CMS, WordPress, som grunnpilar. Vi har utviklet og benytter verktøy som gjør det mulig for oss å levere flotte nettsider til en brøkdel av normale utviklingskostnader. Dette uten at det går på bekostning av Søkemotoroptiomalisering (SEO) eller brukeropplevelse. Våre servere er bygget for hastighet, og nettsider utviklet av oss responderer lynraskt.

Enkel og klar prismodell.

Vår prismodell er klar og forutsigbar, uten meningsløse begrensninger på antall sider eller produkter du kan publisere. Vi har en lav oppstartkostnad for utvikling og et løpende abonnement der den månedlige prisen ikke er større en det man må forvente å betale for vedlikeholdkostnad, web-hotell uansett hvilken nettside-løsning man går for.